Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal trainer Amsterdam - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Amsterdam

Personal trainer Amsterdam

Bent u op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Amsterdam? 4Progress biedt u de deskundige begeleiding die u nodig heeft. Wij zijn bewegingswetenschappers en gespecialiseerd in personal training en sportconsultancy. Fit zijn moet een levensstijl worden! En wij begeleiden u op de weg hiernaar toe.

Direct inschrijvenStel uw vraag

Personal trainer Amsterdam; training op hoger niveau

Bij 4Progress begeleiden wij u één-op-één. Een personal trainer van 4Progress is wetenschappelijk onderlegd. Deze kennis wordt gebruikt om u van een
advies op maat te voorzien. Door te zorgen voor een optimale balans tussen arbeid en rust, in combinatie met een juist voedingspatroon, realiseert u uw doelen. Uw personal trainer in en rondom Amsterdam is behalve uw coach ook een vertrouwenspersoon en uw stok achter de deur. Daarbij laat hij sporten en bewegen ongemerkt een vast onderdeel uitmaken van uw dagelijkse leefpatroon.

Om u zo optimaal mogelijk te begeleiden komen wij naar u toe. Traint u graag thuis, in de fitnessruimte op kantoor, in het bos, in de sportschool of ergens anders? Wij begeleiden u waar u maar wil! Daarnaast biedt 4Progress ook deskundige begeleiding als u wilt gaan sporten met een fysieke beperking of wanneer u wilt gaan bewegen met of na een blessure. Ook wanneer u een tijdlang niet gesport heeft is 4Progress uw ideale opstart naar een sportief leven.

Voordelen personal trainer in Amsterdam of omgeving

Wanneer u kiest voor 4Progress voor uw personal training, sportconsultancy en/of een vraagstuk heeft op gebied van bewegingswetenschappen, dan helpen wij u met:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen en meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda
  • Sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn!

Starten met uw personal trainer Amsterdam? Schrijf u nu in!

Benieuwd naar wat een personal trainer in Amsterdam of omgeving voor u kan betekenen? Schrijf u nu in en laat ons weten wat uw persoonlijke trainingsdoelen zijn. Van 4Progress krijgt u een personal trainer die bij u past, waarmee u een klik heeft, zodat u gezamenlijk uw doelen werkelijkheid kunt laten worden.

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct bellen? Dat kan via het telefoonnummer: 06 – 21834976.

Direct inschrijvenStel uw vraag