Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal training in Hilversum - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Hilversum

Personal trainer Hilversum

Bent u op zoek naar een enthousiaste personal trainer in Hilversum en omgeving? 4Progress biedt deskundige trainers welke u kunnen ondersteunen door middel van personal training in Hilversum. Door de één-op-één begeleiding bent u verzekert van persoonlijk contact en optimale steun. Wij richten ons op uw doelstellingen zodat u deze kunt realiseren. Gaat u samen met ons aan de slag?

Personal training in Hilversum door 4Progress

4Progress staat voor persoonlijk contact en kwalitatieve trainingen. Onze wetenschappelijk onderlegde trainers doen er alles aan zodat u uw trainingsdoelen kunt behalen. Wij werken altijd met een advies op maat, welke compleet gericht is op uw wensen en doelen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met voeding en rust, zodat er een goede balans ontstaat. Uiteraard wordt er ook gekeken naar eventuele blessures of beperkingen, zodat u hier geen last van ondervindt tijdens de personal training. Daarnaast kunt u zelf de plek van de training bepalen. Wel zo prettig, zo traint u altijd op een voor u bekende plek.

Waarom kiezen voor 4Progress?

Wanneer u kiest voor een personal training in Hilversum en omgeving door 4Progress, kiest u voor kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat sporten weer leuk wordt én dat u uw trainingsdoelen behaalt. Dit doen we door middel van het opstellen van een realistisch trainingsschema door u te testen en meten. Hierbij kijken wij ook naar uw voedingspatroon en zorgen wij voor voldoende rust. Zo bereikt u het beste resultaat! Daarnaast helpen wij u met de planning van uw sportactiviteiten, zodat er duidelijk en regelmaat ontstaat. Wij staan klaar voor u en graag samen aan de slag. Fit zijn en blijven is immers ontzettend belangrijk!

Direct starten met personal training in Hilversum

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen starten met personal training in Hilversum en omgeving door 4Progress? Schrijf u dan online in! Vergeet daarbij niet uw persoonlijke trainingsdoelen en eventuele blessures of beperkingen te vermelden. Zo kunnen wij meteen de juiste trainer voor u erbij zoeken. Heeft u vragen over onze personal training? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel naar: 06-21834976 .

Direct inschrijvenStel uw vraag