Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Personal trainer Leiden - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Personal trainer Leiden

 

Personal trainer Leiden

Bent u op zoek naar een personal trainer in Leiden of de omgeving daarvan? Dan biedt 4Progress u de deskundige begeleiding die u nodig heeft. Wij zijn bewegingswetenschappers die gespecialiseerd zijn in zowel personal training en sportconsultancy en zo bieden wij u altijd de juiste begeleiding aan. Wij zijn van mening dat fit zijn niet voor even is, maar dat dit uw levensstijl moet worden. Wilt u graag fit worden en fit blijven en kunt u op de weg daarnaar toe nog wel wat hulp gebruiken? Dan staan de professionals van 4Progress voor u klaar.

Waarom kiezen voor personal training?

Sporten hoort, net als eten, drinken en slapen, deel uit te maken van ieder zijn levenspatroon. Toch hebben veel mensen moeite om te beginnen met sporten, laat staan met regelmatig sporten. Of u nu moe bent na een lange werkdag of u niet weet hoe u moet trainen een personal trainer kan u hierbij helpen. Samen met uw trainer gaat u aan de slag om uw doelen te bereiken en plezier te krijgen in het sporten. Bij 4Progress krijgt u deskundige één-op-één training van een personal coach bij het realiseren van uw persoonlijke trainingsdoelen. Wij zorgen voor de optimale balans tussen de juiste training, voeding en voldoende rust.

Over 4Progress

Een personal trainer van 4Progress is niet alleen uw trainer, maar ook uw vertrouwenspersoon en tevens stok achter de deur. Hij laat sporten en bewegen ongemerkt een vast onderdeel uitmaken van uw dagelijkse leefpatroon. 4Progress geeft u graag plezier in het trainen en laat u inzien dat sporten en bewegen noodzakelijk is voor een gezonde levensstijl. Doordat geen van onze trainingen hetzelfde is en er voldoende afwisseling is houden we de training interessant. Onze personal trainer helpt u met:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen, meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda
  • Inzien dat sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de personal training in Leiden van 4Progress en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Voor direct contact kunt u altijd even bellen naar 06 – 218 34 976.

Direct inschrijvenStel uw vraag