Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Bewegingswetenschappen - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Bewegingswetenschappen

Heeft u een specifiek fysieke klacht door een onbekende oorzaak? Of een sportgerelateerde fysieke klacht waar u zich geen raad mee weet? Dan kan de bewegingswetenschap van 4Progress u een uitkomst bieden. Bij 4Progress kunt u terecht bij Pim Koolwijk voor niet alledaagse vraagstukken op het gebied van sport, voeding en beweging. Uw vraagstuk wordt op wetenschappelijk niveau geanalyseerd zodat uw klachten kunnen worden verholpen.

Bewegingswetenschap van 4Progress

Wanneer uw klachten door middel van bewegingswetenschap worden geanalyseerd, zullen er vanuit meerdere disciplines deskundigen zich over uw probleem buigen. Om hierna met een onderbouwde oplossing te komen. Met analyses door middel van bewegingswetenschap worden inspanningsfysiologische gerelateerde inspanningen in een breder perspectief worden geplaatst. En wellicht in combinatie met voedings-, mentale- en/of medische begeleiding.

Hulp van 4Progress

Het oplossen van een vraagstuk op het gebied van bewegingswetenschappen kan een uitkomst zijn voor fanatieke sporters, maar zeker ook voor topsporters waarbij volledig herstel erg belangrijk is. Wanneer u een vraagstuk wilt laten oplossen met bewegingswetenschap van 4Progress, dan kunnen wij u ook helpen met:

  • Het concretiseren van uw doelstellingen
  • Testen en meten en het opstellen van een realistisch trainingsschema
  • Een optimale balans maken tussen de juiste training, goede voeding en voldoende rust
  • Inzien dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen
  • Zorgen dat sporten een structurele plaats krijgt in uw agenda
  • Inzien dat sporten gewoon leuk en ontspannen kan zijn!

Meer weten over bewegingswetenschap?

Wilt u meer weten over wat bewegingswetenschap van 4Progress voor uw fysieke klachten kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op om uw vraag te stellen of om een afspraak te maken met Pim Koolwijk. U kunt contact opnemen door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Direct inschrijvenStel uw vraag