Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/y4progres_72/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Reviews - Een fitte levensstijl! | 4Progress

Reviews

Hieronder treft u reacties aan van andere klanten.

A uit Utrecht.

Sinds 2008 is Pim mijn trainer. Van 2008 tot nu heb ik ontzettend veel geleerd op sportgebied. Verantwoord sporten, kijken wat je lichaam aan kan, spierbelasting, spieropbouw en afvallen.
Er zit opbouw in de trainingen, ze zijn gevarieerd en geen enkele training is hetzelfde.
Pim heeft een plan, observeert, luistert en geeft je ruimte jezelf te kunnen zijn.
Pim verstaat zijn vak en houdt dit ook bij door middel van scholing.
Ik ben blij dat deze samenwerking in 2008 is gestart en hoop deze nog even voort te kunnen zetten.
Marleen

Ik train sinds Januari 2013 bij 4Progress. Na een periode van veel stress en drukte op mijn werk was mijn conditie hard achteruit gegaan.
Ik wilde weer fit zijn en ik had mij aangesloten bij een team om de Roparun te gaan lopen. Maar ik wilde op een verantwoorde manier fit worden en geen blessures oplopen, dus toen heb ik mij aangemeld bij 4Progress.
Wat mij erg aanspreekt bij 4Progress is de persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.
Pim kan goed observeren, bewaakt mijn gezondheid, maar probeert ook de grenzen op te zoeken om mijn doel te bereiken. Pim zorgt voor afwisselende en uitdagende trainingssessies waardoor je op schema blijft en alle spiergroepen
aandacht krijgen. Door de motiverende en professionele begeleiding heeft Pim ervoor gezorgd dat mijn conditie weer op peil is! Met als voorbeeld dat ik vorig jaar en ook dit jaar deel heb kunnen nemen aan diverse loopwedstrijden en uiteraard de
Roparun met succes heb uitgelopen. Ik voel mij een stuk beter en blijf zeker trainen bij Pim om mijn conditie op peil te houden en met plezier te blijven trainen.
Een absolute aanrader voor iedereen die met een professionele begeleiding en op een verantwoorde manier fit wil worden!
Willem (inmiddels de 70 gepasseerd) in Utrecht
Trainen bij Pim/4Progress bevalt mij prima.
Mijn dochter deed mij rond mijn 65 ste verjaardag een proefles cadeau. Dat was niet alleen een origineel cadeau. Het bleek ook doeltreffend.
Sindsdien train ik met Pim regelmatig en is mijn conditie er opvallend op vooruit gegaan.
Maatwerk, veel variatie en persoonlijke aandacht.
Pim is een stimulerende en plezierige vakman.
Wilma Roskam - Directeur Power4People & Pluswerk

Vanaf het allereerste begin van 4Progress heb ik met Pim getraind. Wat mij aanspreekt is zijn grote veelzijdigheid: we kiezen een sport en genieten daar samen van, van fitness tot hardlopen, tennis en zelfs indoorskiën. Al die jaren is Pim oprecht geïnteresseerd gebleven in mijn sportieve prestaties, hij blijft input geven waardoor ik voortgang blijf boeken. Trainen bij 4Progress betekent voor mij een noodzakelijk maar vooral ook plezierig tegenwicht voor mijn (te?) drukke leven.
Aernout uit Barneveld

Vanaf 2007 train ik bij 4Progress. Toen was ik 63 en deed niets aan sport. Dank zij de prima begeleiding loop ik nu ( 70 jr.) bijna elke week met veel plezier één uur hard.
Marieke Kreuzen/Gouda

Ik was een hopeloos geval. Te weinig discipline, zittend beroep en een bourgondische levensstijl. Werd 8 jaar geleden hoog tijd voor een Pim. Alleen ging ik het niet redden en wist ik ook totaal niet wat verantwoord sporten inhield.

Nu vele jaren verder, af en toe nog steeds hopeloos, echter met een goed gevoel. Pim heeft ervoor gezorgd dat ik fit ben, blessurevrij ben, kilo‘s lichter ben en dat het trainen met hem een paar keer per week onderdeel is geworden van mijn dagelijks leven. Een echte aanrader!
Peter van Schaick

Ik train sinds 2006 op aanraden van mijn vrouw bij Pim. Zelf ben ik niet zo sportief, maar zag wel in dat ik wat aan mijn conditie moest gaan doen. Heb zelf niet de aandrang om op eigen initiatief iets te doen, maar als Pim gewoon elke maandagochtend om 7.00 uur voor de deur staat, dan wordt je gewoon gedwongen om aan de slag te gaan. Voor mij een ideale manier om aan de week te beginnen. Trouwens je merkt heel goed dat als je een tijdje traint, je conditie langzaam vooruit gaat. Na de vakanties is het altijd weer hard werken om op het oude niveau terug te komen.
Cees

Vanaf 2010 monitort Pim mijn fysieke en mentale belastbaarheid. Als eigenaar van een klein organisatie-adviesbureau is er altijd meer dan genoeg te doen. Af en toe peilen hoe de conditie is, objectiveert en geeft daarmee een aanwijzing voor het handelen. Pim met zijn deskundigheid en sociale intelligentie vult dat daarna concreet in.
1