Personal Training

Personal Training

Net als eten, drinken en slapen horen sport en bewegen deel uit te maken van ieder zijn levenspatroon. Toch hebben veel mensen moeite om te beginnen met sporten, laat staan met regelmaat sporten. Er zijn vele argumenten die worden gebruikt om niet te gaan sporten, zoals niet goed weten waar je moet beginnen of wat je moet doen om je doelen te bereiken. Ook de vermoeidheid na een lange werkdag is een veelgebruikt argument om het sporten uit te stellen of op een zijspoor te zetten. Sporten met behulp van een personal trainer kan daar een eind aan maken!

Sporten met een personal coach

U zult zelf volledig de knop in uw hoofd moeten omzetten, maar een personal coach kan u wel helpen bij het behalen van uw doelen en u begeleiden tijdens het sporten zelf. Een personal trainer helpt u om de doelen in uw hoofd vorm te geven, concreet te maken en werkelijkheid te laten worden. Bij 4Progress bent u op het juiste adres voor deskundige één op één begeleiding van een personal coach bij het realiseren van uw persoonlijke trainingsdoel(en).

Fit zijn moet een levensstijl worden! 4Progress zorgt voor uw optimale balans tussen juiste training, goede voeding en voldoende rust!

Personal training voor optimale balans

Met personal training van 4Progress krijgt u weer plezier in het sporten en/of ziet u weer in dat sporten en bewegen echt noodzakelijk is voor een gezond levenspatroon. Met trainingen van een personal coach van 4Progress zult ervaren dat geen training hetzelfde is en dat sporten meer is dan alleen maar calorieën tellen. Daarnaast biedt 4Progress deskundige begeleiding als u wilt gaan sporten met een fysieke beperking of wanneer u weer wilt gaan bewegen met of na een blessure.

Personal training als oplossing

Weet u ook dat sporten en bewegen er gewoon bij horen in het leven, maar blijf u moeite hebben met regelmatig sporten? Dan is uw eigen personal trainer daarvoor dé oplossing! Een personal trainer helpt u resultaatgericht aan de slag te gaan en om gemotiveerd te worden en dat ook te blijven! Schrijf u direct in of stel uw vraag door op onderstaande buttons te klikken.

Schrijf je vandaag nog in voor je persoonlijke training